40 dagen op reis

3e wonder van het kruis (Dag 27)

Quotes_Creator_20180308_233005.pngJezus werd nu voor de 2e keer verhoord. Dit keer bij Hogepriester Kajafas. Opnieuw werd Jezus aangeklaagd en opnieuw tot bloedens toe mishandeld.

Annas stuurde Jezus naar de Hogepriester Kajafas om daar veroordeeld te worden door de Hoge raad. Dit was het hoogste rechtscollege in Israël. Dit proces was één grote schijnvertoning. Dat Jezus zou sterven stond van te voren al vast.

Valse getuigen spraken elkaar tegen. Tijdens deze rechtszaak deden ze Jezus een blinddoek voor en sloegen Hem in Zijn gezicht. Hij werd bespot, bespuugd en geslagen. Zijn baardharen werden uit Zijn wangen getrokken!

Jesaja 50:6 6 Ik heb mijn rug blootgesteld aan mijn folteraars, wie mij de baard uittrokken, bood ik mijn wangen aan. Ik heb mijn gezicht niet verborgen toen ze mij beschimpten en bespuwden.

Voor de 3e keer viel Jezus bloed op de grond. Dit heeft een bijzondere betekenis.

Hebreeën 9:14 hoeveel te meer zal dan niet het bloed van ​Christus, die dankzij de eeuwige Geest zichzelf heeft kunnen opdragen als offer zonder smet, ons geweten ​reinigen​ van daden die tot de dood leiden, en het ​heiligen​ voor de dienst aan de levende God?

Jezus bloed reinigt ons van ons geweten! Je geweten kan gereinigd worden door het bloed van Jezus, dan zal je geweten je niet langer aanklagen. Dan ga je de stem van God beter verstaan om Hem met vreugde te kunnen dienen!

In je bewustzijn ligt niet alleen de herinnering aan de zonde die je hebt gedaan, maar ook de pijn van de herinnering aan de zonde.

God kan je bewustzijn laag voor laag reinigen door het bloed van Jezus. Dit is het 3e wonder van het kruis.

Voor God is niets onmogelijk!!

Kijk hier het filmpje over het 3e wonder van het kruis: https://youtu.be/EhhmDLj6mS0

Laat een reactie achter of stuur een mail naar hoopvolleven88@gmai.com als je verder wilt praten. Met alle reacties wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan.

Om over na te denken:
Mag God jou geweten reinigen door het bloed van Jezus?

Jezus liefde is voor JOU

Gods zegen,
Mienke (Hoopvolleven)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s