40 dagen op reis

7 wonderen van het kruis (Dag 24)

Quotes_Creator_20180308_232916.pngDe komende 7 dagen gaan we hier mee bezig. In de laatste 18 uur van Jezus leven raakte zijn bloed 7 keer de grond en vonden er 7 wonderen plaats.

Niets in deze 18 uur was toeval. Alles was geheel overeenkomstig de wil van God en alles was van te voren al bepaald, alles!

Handelingen 2:23 Deze ​Jezus, die overeenkomstig Gods bedoeling en voorkennis is uitgeleverd, hebt u door heidenen laten ​kruisigen​ en doden.

Misschien ken je dit boek of deze filmpjes al van Wilkin van de Kamp of misschien kom je hier voor het eerst mee in aanraking.

Voor het eerst of opnieuw kan dit best bij je binnenkomen. Jezus liefde is voor jou en dat wordt in de komende 7 dagen intens duidelijk.

Aan het einde van elke dag vind je ook een link waar je het filmpje kan kijken over die dag.

Stel rustig je vragen en/of deel je ervaringen. Laat een reactie achter of stuur een mail naar hoopvolleven88@gmail.com Met alle berichten wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan.

Ga de komende 7 dagen met me mee op reis! Laat Jezus liefde je omarmen. De 7 wonderen van het kruis. 7 het getal van de van de volmaaktheid.

❤ Jezus liefde is voor JOU ❤

Gods zegen, Mienke (Hoopvolleven)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s